Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Коледни Намаления 2015

14.12.2015г.

Коледа наближава, виждаме блещукащи лампички все по-често, а в супермаркетите има повече коледна украса, отколкото продукти. И докато времето става все по-студено, сърцата ни се запълват с топлина в очакване на предстоящите празници.

Коледа е време за подаръци и ние можем да Ви предложим перфектния подарък както за Вас, така и за Вашите близки.

И тази година от GIDO бихме искали да допринесем за празничното Ви настроение с коледните намаления в нашия онлайн магазин, достигащи до -40%!  Бихте могли да се възползвате от ниските ни цени при покупка както на обувки, боти, ботуши  и чанти от нашата дамска колекция, така и на обувки и боти от мъжката ни колекция. Ако поръчате сега, само след ден те ще бъдат в ръцете Ви, а намаленията ще продължат до самия връх на Коледа – 25.12.2015г.!

И когато говорим за подаръци, не са важни само тези, които ще подарите или получите. Важни са подаръците, които ще направите на себе си! Подарете си топлина, безупречна визия и самочувствие -  Вие го заслужавате!

Всички вкусове ще останат задоволени - сред предложенията ни ще намерите елегантност и изисканост, а също така и удобство и характер. Независимо какво търсите, ние ще Ви помогнем да го намерите на неустоими цени!

Разгледайте част от моделите, превърнали се във всеобщи фаворити на нашите клиенти,  които сега могат да станат Ваши със страхотни празнични отстъпки:

 

Дамски боти

Зимни дамски боти с аксесоар Санди

Дамски зимни боти с вградена платформа Рома

Дамски боти естествен велур Елиа карамел

 

 

 

 

 

 

 

 

Дамски ботуши

Дамски ботуш Александрия

Мъжки боти естествен велур Кайл карамел

Мъжки зимни кубинки Грег

Черни мъжки зимни боти Грифин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички дамски ботуши, боти, обувки и чанти с изкусително Коледно Намаление разгледайте тук.

Всички мъжки обувки и боти вижте тук.