Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

Летните ботуши: 5 причини да ги имате

25.06.2014г.

Разпродажбата на летни ботуши и боти GIDO, която стартира в нашия онлайн магазин, ни вдъхнови да потърсим няколко неоспорими доказателства в подкрепа на факта, че „лято” и „ботуши” вече далеч не са несъвместими понятия.

Ако все още не сте се сдобили с чифт от така актуалните през последните няколко години летни ботуши, предлагаме Ви пет основателни причини да го направите:

1. Могат да се носят почти целогодишно!

Толкова ще обикнете летните си ботуши, че лятото няма да Ви е достатъчно, за да им се наситите. Хубавото е, че може да заложите на тях и през пролетния и есенния сезон!

Всъщност, въпреки названието си, летните ботуши и боти са изключително подходящи за носене през по-голямата част от годината. Моделите, изработени от естествени материали, са идеален избор при променливи атмосферни условия, тъй като гарантират стилна визия и комфорт, независимо дали навън грее слънце, вали дъжд или духа вятър. „Тайната” е в специално подбраната кожа, използвана за направата на този тип обувки. Тя осигурява сухота, удобство и прохлада, както при по-ниски, така и при високи температури.

2. Красиви са!

Не оспорваме, че красотата е нещо субективно. Сигурни сме обаче, че при разнообразието от модели летни ботуши или боти, биха се намери такива, които да удовлетворят и най-нетрадиционния и взискателен вкус.

Независимо дали търсите непретенциозно-елегантно решение, подходящо повечето от тоалетите Ви, или ярък акцент за своята визия, летните ботуши няма да Ви разочароват.


Летни ботуши от естествена кожа в бял цвят Съни Летни боти от естествена кожа Адисан
Летни боти в зелен цвят Ашли
Стилни летни ботуши от естествен велур Еманиела Летни боти в цвят слонова кост Беатриче
Летни боти от естествен велур в синьо Бруклин

3. Превръщат дефекта в ефект!

Ако по една или друга причина искате да скриете краката си, то летните ботуши са чудесен начин да го направите, без да е необходимо да жертвате добрия външен вид или комфорта си. Тъкмо напротив – ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате страхотно!

4. Удобни са!

Вероятно повечето от вас лично са се убедили, че да се намерят обувки, които да прилягат точно по крака без да са твърде тесни или твърде широки, не е лесна задача. Не така стоят нещата обаче, когато говорим за летни ботуши и боти. Дори и моделите с по-висок ток предлагат лекота и удобство, на които е трудно да се устои!

5. Съчетават се лесно!

Поли, рокли, къси и дълги панталони... – любимите Ви дрехи може да изглеждат още по-неустоимо в комбинация с подходящия чифт летни ботуши. Заложете на по-ярките и цветни разновидности за освежаване и разчупване на еднообразните тоалети. Ако пък търсите универсален модел, който да си отива почти с всичко, то изберете класическите черно и бяло.

 

Сега можете да поръчате своите летни ботуши и боти GIDO на намалена цена! Всички промоционални модели разгледайте тук!