Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

Най-хитовите обувки GIDO: Пролет/Лято 2014

12.05.2014г.

При подготовката на новите ни колекции се стремим да предложим обувки и за най-претенциозния вкус. И макар всяко от предложенията ни да намира своите почитатели, част от моделите традиционно се превръщат във всеобщи фаворити.

Вижте, кои са най-харесваните дамски обувки, летни боти и летни ботуши от Колекция GIDO Пролет/Лято 2014!

Летни ботуши GIDO

Лятна бота Адисан

Тези красиви и удобни летни боти бързо спечелиха сърцата на нашите клиенти и приятели. Стотици от тях дадоха своя глас за модела в последната ни Facebook игра, а някои късметлии дори получиха чифт от него като награда. След края на играта ботите успешно защитиха лидерските си позииции, превръщайки се в абсолютен бестселър за сезона!

Летни ботуши Делхи, цвят слонова кост

 

Летни ботуши Делхи

Въпреки че са сред най-новите попълнения в нашия онлайн магазин, тези великолепни летни ботуши от естествена кожа бързо пожънаха същински фурор и се наредиха сред най-продаваните ни модели.

Предлагат се в изкусителни нюанси карамел и слонова кост.

 

Дамски обувки Джодилин

Дамски обувки Джодилин

Създадени, за да се открояват!

Ефектен, елегантен, качествен и невероятно удобен, съвсем неизненадващо моделът заслужи челно място сред най-хитовите ни предложения за пролетта и лятото на 2014 година.

 

Летни боти Беатриче

Летни боти Беатриче

Още едно изкушение в азурено синьо, което на мига спечели свои верни почитатели. Тези изключителни летни боти впечатляват не само със свежа и стилна визия, но и с първокласна изработка, гарантираща несравним комфорт.

 

 

Дамски обувки от естествена кожаДамски обувки Райли

Незаменими обувки за ежедневието, решени в най-актуалния през тази пролет нюанс. Дамски обувки Райли са не просто удобни, леки и практични, но и изглеждат страхотно! Благодарение на всичко това, те успешно се нареждат сред най-желаните ни нови модели.

 

Кой е Вашият фаворит от Колекция Пролет/Лято 2014?