Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

ЕДНА КАМПАНИЯ В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ

02.06.2017г.

 

Екипът на GIDO не може да остане безучастен, когато става дума за здравето и живота на жените в България. Затова се включваме в инициативата, вдъхновена от изключителните дами от фондацията „Една от 8“ за помощ на нашите приятелки, сестри и майки.

 

Каузите които заслужават гласност – фондация „Една от 8“

Фондация „Една от 8“ е неправителствена организация в подкрепа на жените с рак на гърдата. От 2013 година насам тя предлага емоционална, психологическа, юридическа и практическа помощ на засегнати от този проблем. Услугите са безплатни за пациентите и техните близки.

Фондацията е основана от Нана Гладуиш – телевизионна водеща в Нова телевизия. След като тя успешно премина лечение на рак на гърдата, е решена да помага на други жени с такъв проблем в България. Екипът на фондация „Една от 8“ се състои от жени с тази диагноза. Те са запознати много добре с проблемите, през които преминават жените с тази болест и могат да им съдействат, да ги изслушат и да отговорят на всеки техен въпрос.

 

GIDO дарява по 1 лв. за всеки закупен от вас чифт обувки

GIDO се присъединява към кампанията за набиране на средства за помощ и съдействие на българки, боледуващи от рак на гърдата. През месеците Юни, Юли и Август на 2017 г. GIDO активно се включва в каузата на „Една от 8“. По 1 лв. от всеки закупен чифт обувки ще отиде в подкрепа на фондацията. По този начин вие участвате заедно с GIDO в едно добро дело.

GIDO застава зад тази инициатива и вярва, че даването на гласност на този проблем и взаимните усилия на хората ще доведат до положителна промяна. Можем да вдъхнем надежда на жените, за да се чувстват те силни, да вярват в себе си и да се справят с всички предизвикателства.