Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

Нова колекция G-Stile: Тайните оръжия на жената, която събира всички погледи

26.05.2017г.

 

Жената, която знае, как да привлича вниманието се превръща с лекота в кралицата на всяко събитие. Каква е нейната тайна? Нейните най-верни приятели са чифт изкусителни обувки на висок ток. Тези обувки не само имат вдъхновяваща визия, но и променят баланса на тялото така, че концентрацията се измества от стъпалата върху таза и бедрата. Така силуетът се изменя, а движенията стават грациозни и елегантни. Новата колекция обувки на GIDO – G-Stile е създадена специално за дамите, които обожават да са в центъра на вниманието.

 

ОБУВКИТЕ НА ВИСОК ТОК, КОИТО ДЕЙСТВАТ ВИНАГИ БЕЗОТКАЗНО

Този изчистен модел магически превръща дамата в ходещо изкушение. Стелката е направена от естествена кожа, за да осигури на краката максимално удобство. Височината подчертава нежните женски глезени. Подходящи са за всички празнични поводи. В комбинация с официална рокля изглеждат просто зашеметяващо. Можете да ги откриете тук.

 

САНДАЛИТЕ С МОДЕРЕН ДИЗАЙН, КОИТО КАРАТ ВСИЧКИ ДА ВЪЗДИШАТ

Тези неустоими сандали са абсолютен хит през летния сезон. Те карат жената да се чувства като истинска императрица, която владее силата да привлича. Всички да жадуват нейната компания. Тези летни сандали се отличават с елегантния си стил. Стелката от естествена кожа придава приятно усещане при носене. Те са чудесен избор за дамите, които споделят страстта към носенето на високи сандали. Вижте моделите тук.

 

OБУВКИТЕ С УМЕРЕНО ВИСОК ТОК, КОИТО ПРИДАВАТ 100% ЕЛЕГАНТНОСТ

Този модел е създаден за дамите, които често имат повод да показват своята елегантна визия. Те запазват удобството на краката и допринасят за наистина отличен външен вид. Класическите изчистени линии на този модел дават възможност за много различни съчетания както с рокли, така и с панталон. С чифт от тези обувки всяка жена излъчва завидна грациозност, изисканост и увереност.

Ако и вие обичате вниманието да пада върху вас, не се колебайте да си вземете чифт елегантни и впечатляващи обувки. Насладете се на всички модели от новата дамска линия на G-Stile тук!