Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

GIDO: Създаването на българските обувки

22.04.2015г.

Вече ви запознахме с историята на „ГИДО” ООД и превръщането на фирмата от малка, основана със собствен капитал компания в едно от най-големите обувни предприятия в България. А днес ще ви разкажем, как точно произвеждаме нашите обувки.

 

 

Вероятно повечето от вас знаят, че ежегодно GIDO представя най-актуалните си предложения в две сезонни колекции – Есен/Зима - с топли дамски обувки, боти и ботуши, и Пролет/Лято - с леки и ефектни дамски обувки, летни боти и ботуши и дамски сандали. Всяка нова колекция традиционно обхваща близо 150 нови модела, разработени от дизайнерския екип на GIDO.

За визията на моделите отговарят едни от най-утвърдените в бранша български моделиери съвместно със свой колега дизайнер от Меката на модата Италия. Така обувките GIDO успяват да съчетаят най-хитовите европейски модни тенденции с потребностите и предпочитанията на съвременната българска жена.

Разбира се, иделният дизайн се нуждае от идеална изработка. Тя започва от подбора на материалите и GIDO залага на висококачествени естествени кожи, ходила, бомбета, фортове, лепила и други консумативи, внос от Италия. За допълнителен качествен контрол използваните материали се подлагат на лабораторни анализи, с които да се гарантират техните безопасност, качество и устойчивост във времето. Независима лаборатория тества кожите за наличието на вредни вещества, като по този начин в процеса на производство се използват само сертифицирани материали, доказано безвредни за здравето и за околната среда.

Самата изработка на обувките става с помощта на последно поколение производствени машини, като след редица мащабни инвестиции в модерно оборудване днес „ГИДО” може да се похвали с един от най-големите и съвременни технологични паркове за производство на обувки у нас. Всяко от готовите изделия се подлага на качествен контрол и физически тестове като финален етап преди обувките GIDO да попаднат в магазинната мрежа и да открият там своята притежателка.

Водени от убеждението, че българските обувки трябва да отговарят на най-високите световни стандарти, ние от GIDO непрекъснато следим иновациите и добрите практики в бранша и инвестираме в тяхното прилагане на родна територия.

 

А какво е Вашето мнение за обувките GIDO?