Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Старт на Коледните намаления: Седмица на ботите и ботушите с вградена платформа

03.12.2014г.

Вече е месец декември и е време Коледните намаления да започнат!

И тази година от екипа на GIDO стартираме празничния сезон по оригинален начин. Като единствения български производител на боти и ботуши с вградена платформа решихме да посветим първата седмица на месеца именно на тези толкови хитови в световен мащаб модели. Само до 07.12.2014г. можете да се сдобиете с чифт страхотни боти или ботуши с намаление в размер съответно на 15 и 20лв.!

Вдъхновени от тази промоционална седмица, решихме да разкрием няколко важни причини, които отреждат на тези модели такова място в сърцата на верните им почитателки!

1. Удобни са!

Удобството е изискване номер 1, когато става въпрос за покупка на боти и ботуши. Моделите с вградена платформа предлагат комфорт, с който трудно може да се сравнят дори и традиционно възприеманите като лидери в това отношение равни боти и ботуши.

2. Елегантни са!

Безспорен факт е, че ботите и ботушите с вградена платформа имат изключително елегантен дизайн. Точно намереният баланс между височината на тока и тази на платформата придава на тези модели неповторим стил и ги превръща в непреодолимо изкушение за дамите по цял свят!

 Дамски боти с вградена платформа                             

3. С тях дамите са по-уверени в себе си!

Винаги има как да изглеждаме още по-добре! Ботите и ботушите с вградена платформа са наш незаменим съюзник, когато става въпрос за това. По много деликатен начин те добавят необходимите няколко сантиметра към ръста ни и укрепват самочувствието ни, карайки ни да се чувстваме по-красиви!


Дамски ботуши с вградена платформа


4. Съчетават се с всякакви дрехи!

Уникалното съчетание между пълно удобство и страхотна елегантност на практика прави ботите и ботушите с вградена платформа съчетаеми както с любимите ни ежедневни дрехи, така и с облекло за по-специални поводи. Във всеки един от тези случаи неотразимата визия ни е гарантирана!


До края на тази седмица имате възможността да поръчате своите ефектни боти и ботуши с вградена платформа на намалена цена! Всички модели, включени в промоцията, рагледайте тук!