Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

Топ моделите на Есен 2015

17.09.2015г.

Септември е – месецът, в който летните горещини отстъпват място на есента с присъщите за нея по-ниски температури и по-тъмни цветове. Отново сме изправени пред дилемата с какво да заменим любимите си летни модели сандали, обувки, боти и ботуши.
За да можем да Ви бъдем максимално полезни...

Летни Намаления 2015

15.07.2015г.

Промоционалните летни цени в нашия онлайн магазин вече са факт!
Сега можете да поръчате всички дамски сандали GIDO с отстъпка до -10 лв., всички дамски обувки GIDO с отстъпка до -15 лв. и всички летни боти и ботуши GIDO с отстъпка до -25 лв.!
 

 
Незави...

Happy week - Седмица на ежедневните намаления!

09.06.2015г.

С настъпването на любимия летен сезон приоритетно значение за дамите несъмнено придобива задоволяването на една от най-големите им страсти – попълването на гардероба им с най-хитовите модели дамски обувки, сандали, летни боти и ботуши. Ако пък имат възможност да се сдобият с тях и на изкусител...

GIDO: Създаването на българските обувки

22.04.2015г.

Вече ви запознахме с историята на „ГИДО” ООД и превръщането на фирмата от малка, основана със собствен капитал компания в едно от най-големите обувни предприятия в България. А днес ще ви разкажем, как точно произвеждаме нашите обувки.
 

 
Вероятно п...

Обувки GIDO: Началото

30.03.2015г.

Наскоро ви разказахме за историята на град Пещера като едно от най-емблематичните места за българската обувна промишленост. Именно там стартира и компанията за обувки „ГИДО“ ООД.
Увлечен от най-актуалния за града занаят и въоръжен с много идеи през 1995 година един млад български ...

Български цветове за българските обувки

25.03.2015г.

Пролетта вече чука на вратата! Всички планираме в най-скоро време да затворим в гардероба поне за няколко месеца зимните обувки, боти и ботуши и да ги заменим с техните летни еквиваленти. А има ли по-хубав подарък за една дама от чифт ефектни и качествени летни обувки, боти, ботуши или сандали? Кога...

Ликвидация от GIDО: Предложения за всички сезони!

17.02.2015г.

Зимата вече е към своя край! Настъпва дългоочакваният сезон на ликвидациите и разпродажбите. Всички знаем, че това е идеалният момент да обзаведем зимния си гардероб с ботуши, боти и обувки на изкусително намалени цени!
От друга страна, вече с нетърпение очакваме и повишаването на температури...

Пещера: Градът на обувките

16.02.2015г.

Една от многото причини да обичаме българските обувки е историята, която стои зад създаването им. Решихме да ви разкрием тази история в поредица от статии, като ви разкажем за пътя, който извървяват любимите ни обувки, докато се превърнат в част от гардероба ни. И тъй като говорим за български обувк...

Седмица на моделите в кафяво

27.01.2015г.

Кафявото несъмнено е един от най-актуалните и предпочитани цветове през зимните месеци. Вечна класика през по-студената част от годината, то е неделима част от избора на обувки, боти и ботуши както за ежедневното, така и за бизнес облеклото.
Причините да обичаме кафявия цвят са многобройни &n...

Сезонни намаления Зима 2015

20.01.2015г.

Коледно-Новогодишните празници отминаха, но възможностите да си направим страхотен подарък на страхотна цена далеч не са изчерпани!
Традиционно силният и изпълнен с приятни изненади сезон на Коледните намаления, когато верните ни почитатели имаха възможността да се сдобият със своите любими б...