Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

GIDO

GIDO е дружество, основано през 1995 г. в град Пещера, с предмет на дейност производство на висококачествени български дамски и мъжки обувки. Днес GIDO ръководи няколко производствени филиала, като общият брой на служителите в тях е близо 240, а капацитетът им на производство достига до 2000 чифта обувки на ден.

Oнлайн магазин за обувки GIDO

GIDO стъпва на онлайн пазара за обувки през 2010 г., когато започва да функционира онлайн магазинът за обувки на фирмата - obuvkigido.com. В него бързо и лесно могат да бъдат поръчани актуалните модели обувки GIDO с безплатна доставка (за територията на България) за поръчки над 100 лв. Срокът за доставка е до 3 работни дни, а заплащането се осъществява по предпочитание на клиента - с наложен платеж, по банков или по електронен път. За улеснение на потребителите, артикулите, предлагани в онлайн магазина за обувки GIDO, са разделени на дамска и мъжка колекция, всяка от които включва няколко основни категории.

Обувки GIDO – Сезонни колекции

Продуктовата гама обувки на GIDO се обновява непрекъснато. Верни на последните модни тенденции, дизайнерите в екипа на GIDO – утвърдени специалисти от България и Италия, ежегодно представят своите най-актуални творения в две сезонни колекции: Пролет/Лято и Есен/Зима.
Всички модели обувки GIDO са оригинални дизайнерски решения, произведени по съвременна технология от първокласни, 100 % естествени материали.

Колекция Пролет/Лято по традиция включва подходящи за топлото време:

Всички модели обувки са изработени от естествена кожа или естествен велур.

ТОП модел от колекция GIDO Пролет/Лято 2016 e: 0301 Nataly Grey.

Колекция Есен/Зима предлага на дамите стилни, топли и удобни:

ТОП Моделът от последната колекция Есен/Зима на GIDO може да разгледате тук: S 04 brown.

GIDO също така предлага и изключително стилна и модерна колекция за мъжката част:

GIDO – Близо до вас

Ние от GIDO се стремим винаги да бъдем на ваше разположение. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси, които може да ни зададете:

  • с натискане на бутон „Изпрати запитване”, който ще откриете към всеки от предлаганите модели обувки в онлайн магазин GIDO;
  • на телефоните и електронните адреси, които ще откриете в секцията: „За контакти”;
  • на нашата Facebook страница - GIDO Shoes;
  • по Skype, където ще ни намерите като magazin_gido.