Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Екзклузивни модели Summer 22Лятна колекция 2022 Лятна колекция - Мъжки 2022
Goto Up page

Регистрация

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Speedy, като срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. Срокът за доставка на модели, които са в наличност, е до 1 (един) работен ден, ако поръчката е извършена до 16:00 часа. Всички пратки, независимо от вида и количеството си, се изпращат до адрес на територията на България безплатно за клиента. Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

Клиентът има възможност да замени даден модел, в случай че той не отговаря на неговия номер. При пристигането на куриера премерете поръчаните от Вас обувки. В случай, че номерът не ви съответства, изпратете ни го обратно и се свържете с нас, за да заявите кой номер бихте искали да Ви изпратим. В този случай разходите по връщането на продуктите е за наша сметка. Не е необходимо да заплащате наложения платеж преди да премерите обувките. При замяна е нужно само да отбележите номерацията, която желаете да Ви изпратим от съответния модел. Разходите по замяна, която се осъществява в последващ момент (след като сте премерили и заплатили пратката), са за Ваша сметка.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност или други причини, ще бъдете уведомени. Поръчки, направени в един и същи ден от един потребител, могат да бъдат изпратени като една пратка, като това трябва да се спомене допълнително в полето за свободен коментар.

Клиентът има право само на 1(една) безплатна замяна на поръчка. Разходите за всички последващи замени се поемат от клиента. Безплатната замяна не важи за моделите от категориите ликвидация и дамски чанти в онлайн магазина, ,където всички разходи за замени се поемат от клиента.

При поръчка на неналичен продукт или номер срокът за изпълнение е до 14 работни дни, след получаване на авансовото плащане. При невъзможност за изпълнение на специална поръчка поради причини, независещи от Гидо ООД, запазваме правото си да анулираме поръчката. Клиентът ще бъде уведомен при първа възможност, а стойността на поръчката ще му бъде възстановена на 100%.