Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Всички боти и ботуши с намалениеСезонно намаление Дамски боти 2017-18
Goto Up page

Регистрация

Obuvkigido.com Ви предлага възможността да замените модел, поръчан от нашия онлайн магазин, при несъответстваща номерация, при това без да поемате абсолютно никакви куриерски разходи по връщането и без да плащате нищо предварително!

Вече не е нужно да се притеснявате дали поръчания от Вас чифт обувки ще ви стане. Всичко, което трябва да направите, е да помолите куриера на Speedy да изпробвате обувките на място при доставка и ако номерът им не Ви съответства, изпратете ни го обратно и се свържете с нас, за да заявите кой номер бихте искали да Ви изпратим. Наши консултанти ще се свържат с Вас и в рамките на 1 до 3 работни дни при наличност ще Ви изпратим нов чифт.

При поръчка, осъществена чрез наложен платеж, заплащате неговата стойност едва след като се уверите, че номерът Ви съответства. Не е нужно да плащате нищо предварително. Ако пък сте платили по електронен път, замяната ще се извърши без никакви допълнителни разходи, а в случай, че се откажете от поръчката, сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на 3 работни дни.

Имате право на една такава безплатна замяна! Разходите за всяка следваща замяна се поемат от Вас! Безплатната замяна не важи за чанти. Куриерските разходи по замяна на чанта се поемат от клиента!

GIDO Ви пожелава безгрижно и приятно онлайн пазаруване!