Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Екзклузивни модели Spring 22Пролетна колекция 2022Пролетна колекция - Мъжки 2022
Goto Up page

Регистрация

Obuvkigido.com Ви предлага възможността да замените модел, поръчан от нашия онлайн магазин, при несъответстваща номерация, при това без да поемате абсолютно никакви куриерски разходи по връщането!

Вече не е нужно да се притеснявате дали поръчания от Вас чифт обувки ще ви стане. Всичко, което трябва да направите, е да помолите куриера на Speedy да изпробвате обувките на място при доставка и ако номерът им не Ви съответства, изпратете ни го обратно и се свържете с нас, за да заявите кой номер бихте искали да Ви изпратим. Наши консултанти ще се свържат с Вас и в рамките на 1 до 3 работни дни при наличност ще Ви изпратим нов чифт.

Моля, обърнете внимание, че опцията "Безплатна замяна" важи само за заплатени чифтове обувки. Имате право да се откажете от Вашата поръчка на място, но в този случай куриерските разходи по връщането на обувките, ще бъдат за Ваша сметка, а ако сумата е платена предварително по електронен път, тя ще Ви бъде възстановена в срок до 3 работни дни.

Имате право на една такава безплатна замяна! Разходите за всяка следваща замяна се поемат от Вас! Безплатната замяна не важи за чанти. Куриерските разходи по замяна на чанта се поемат от клиента!

GIDO Ви пожелава безгрижно и приятно онлайн пазаруване!