Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Коледа с GIDO: Подаръците вече са тук!

04.12.2015г.

Тази година GIDO ще Ви честити Коледа по най-приятния и обичан начин – С Подаръци!

Как можете да ги спечелите? Включете се в промоционалната ни Facebook игра и можете да станете щастливи притежатели на боти или ботуши GIDO. Хубавата новина е, че този път награди ще има и за господата, които ще избират обувки и боти от актуалната ни мъжка колекция.

 

Коледа с GIDO: Подаръците вече са тук!

 

Общо 6-ма от Вас ще получат Коледен подарък от нашата томбола. Печелившите ще бъдат оповестявани на нашата Facebook страница всеки делничен ден от 09.12. до 14.12. включително в 18:00h.

По традиция наградата си избирате Вие сред ТОП моделите на GIDO, като трябва да направите избор дали  тя да бъде от нашата дамска, или мъжка колекция. След като посочите колекция, е нужно да изберете желания от Вас модел от двете категории, които последователно ще се заредят пред Вас – съответно дамски боти и ботуши, ако сте избрали дамска колекция, и мъжки обувки и боти, ако сте избрали мъжка.

Не пропускайте и да удвоите шанса си за награда, като споделите приложението в края на играта. Така Вашето име ще бъде записано още веднъж сред участниците в томболата и шансът да Ви изтеглим ще се увеличи.

Не се колебайте – включете се в нашата празнична промо игра още сега! 

 

Участвайте тук бутон