Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски чантиПразнично намалениеСезонна ликвидация
Goto Up page

Регистрация

Summer Deal: Това лято на мода е увереността

12.07.2019г.


 
Всяка жена мечтае да се чувства уверено в своето ежедневие. Ние от GIDO знаем, че най-безотказният метод за това са чифт нови обувки, съчетани със стилна чанта. Сега имаш възможност да комбинираш по твой вкус обувки от нашата лимитирана колекция Gstile и чанта само за 69 лв!

Красиви и удобни сандали за лятото – мисия успешна!

21.05.2019г.


Представяме ти новата колекция

Открий градското момиче в теб!

02.05.2019г.


Представяме ти новата колекция на GIDO – “Градско момиче“. Тя е за момичетата, които са изпълнени със страст и стремеж, готови да изследват града. Събрали сме на едно място стил, комфорт и удобство в модерните тенденции за сезон пролет/лято 2019 година!
 

...

Твоето име е Жена

20.02.2019г.


 
Кой е най-добрият съветник на всяка дама? Това е нейният вътрешен глас. Някои хора го наричат женска интуиция. Настъпването на новия сезон е разкошен повод да се вслушаш в нея.
 
Целта на днешната жена е да се чувства възможно най-удобно в кожата си.
В...

Любов през Ноември - Селекция от Модели

06.11.2018г.


Обичаме модата. Особено я обичаме през Ноември.

Ноември започва със специална селекция на модели и 10% намаление на всички наши фаворити.

 
Неповторимото усещане за мода ни вдъхновява също толкова силно колкото и любовта. Стартираме месе...

Седмица на българската мода в Гидо

03.10.2018г.


 
Успяхме да уловим зад кулисите част от екипа на ГИДО - един от най-популярните брандове за български обувки в последните 20 години. Поговорихме си за новата кампания, актуалните тенденции и подаръците към клиентите им през този сезон.
 
Какво представлява СЕД...

Лятно намаление: 5 неща, които непременно да съблюдаваме

26.07.2017г.


Искате ли да узнаете тайната на това, как да се възползвате от летните намаления, без да харчите прекалено много излишни пари? Изненадващо е, колко лесно и забавно може да бъде пазаруването, само следвайки тези 5 прости правила:
 
1. Не купувайте всичко което видите.
...

3 очарователни комбинации, които трябва да опитате това лято: Промоция на летни боти GIDO

19.06.2017г.

Не случайно вниманието ни през този сезон се спира на летните боти. Модните блогърки си падат по тях, а стилните жени ги обожават! Те определено са проява на добър моден вкус. Може би някои ще се зачудят, защо летните боти са толкова актуални. А след това идва и другият въпрос: Трябва ли да присъств...

ЕДНА КАМПАНИЯ В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ

02.06.2017г.


 
Екипът на GIDO не може да остане безучастен, когато става дума за здравето и живота на жените в България. Затова се включваме в инициативата, вдъхновена от изключителните дами от фондацията „Една от 8“ за помощ на нашите приятелки, сестри и майки.
 

Нова колекция G-Stile: Тайните оръжия на жената, която събира всички погледи

26.05.2017г.


 
Жената, която знае, как да привлича вниманието се превръща с лекота в кралицата на всяко събитие. Каква е нейната тайна? Нейните най-верни приятели са чифт изкусителни обувки на висок ток. Тези обувки не само имат вдъхновяваща визия, но и променят баланса на тялото така, че кон...