Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

Нов сезон - Нови обувки

22.02.2016г.

Пролетта ни изненада и дойде при нас още преди да започнем да се надяваме за нея. Това е сезонът, в който всичко се преражда, разцъфтява и оживява. А защо това да не се случи и с гардероба ни? Толкова много нови тенденции очакват да бъдат сграбчени с пълни шепи и вкусени преди да отлетят за своя зимен сън. Ако разгледате новите попълнения в Дамската ни колекция, ще намерите не само тенденции, но и настроение, класика, стил и цвят. А ако все още не сте се решили, кой стил или тенденция Ви допадат най-много, всяка седмица GIDO ще Ви предлага нови модели, от които можете да почерпите вдъхновение.

Ето някои от любимите ни нови попълнения:

 

Еспадрили с цвят

Нищо не напомня по-добре за затоплящо се време и първите топли вечери като чифт удобни еспадрили. Нашите предложения са изпълнени с фини перфорации, позволяващи на краката Ви да дишат и да се чувстват добре, докато Вие създавате спомените си. 

Жълти дамски еспадрили Самър

Дамски еспадрили Самър

Червени дамски еспадрили Сънни

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мис Елегантност

Удобството и елегантността са често несъвместими понятия, но не са невъзможни. Ботите, които Ви предлагаме, ще Ви обгърнат в комфорт без да загубите елегантната си осанка и дух и ще Ви преведат през топлите дни с лекота.

Дамски летни боти Бона таупе

Дамски летни боти с перфорация Венеция Дамска лятна бота с перфорация бона в бежово

 

Навсякъде със стил

Нищо не подчертава стилната Ви особа така добре като чифт обувки с актуална платформа, която ще Ви даде допълнителна височина, без да прави компромис с вашето удобство. 

Дамски обувки в сиво и айс Алесандриа

Дамски обувки с връзки Алесандриа айс

Дамски обувки с перфорация Натали бежов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Боти за разкош

Перфектната лятна бота се връзва с всичко – от летните Ви поли, до любимите Ви дънки. Тези са точно такива! Ефектната им перфорация ще Ви носи прохлада, а стилният дизайн ще изпълни ежедневието Ви с необичаен разкош.

Летни перфорирани дамски боти Теа в черно

Дамски летни перфорирани боти Теа корал

Жълти летни боти с перфорация Теа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Металик е новото черно

Дръжте се, очакват ни дни, в които всичко ще се изпълнява в металик – не само обувките, а и полите, блузите, чантите... Тази тенденция ще ни залее като красиво цунами, а от нас само се иска да уловим вълната и да се забавляваме.

Златисти дамски спортни обувки Съншайн

Дамски спортни обувки в сребристо Съншайн Дамски еспадрили с перфорация Самър NEW

 

Атлетификация

Още една тенденция, която ни залива с пълна сила. Спортните обувки в днешно време се носят с костюми, рокли, официални панталони и всичко, което се сетите. Нашите предложения са подходящи за всичко това и не само.

Дамски спортни обувки в черно с пайети Зари

Дамски спортни обувки с камъни в черно Зари

Дамски спортни обувки с черни пайети Зари