Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

Ликвидация от GIDО: Предложения за всички сезони!

17.02.2015г.

Зимата вече е към своя край! Настъпва дългоочакваният сезон на ликвидациите и разпродажбите. Всички знаем, че това е идеалният момент да обзаведем зимния си гардероб с ботуши, боти и обувки на изкусително намалени цени!
От друга страна, вече с нетърпение очакваме и повишаването на температури...

Пещера: Градът на обувките

16.02.2015г.

Една от многото причини да обичаме българските обувки е историята, която стои зад създаването им. Решихме да ви разкрием тази история в поредица от статии, като ви разкажем за пътя, който извървяват любимите ни обувки, докато се превърнат в част от гардероба ни. И тъй като говорим за български обувк...

Седмица на моделите в кафяво

27.01.2015г.

Кафявото несъмнено е един от най-актуалните и предпочитани цветове през зимните месеци. Вечна класика през по-студената част от годината, то е неделима част от избора на обувки, боти и ботуши както за ежедневното, така и за бизнес облеклото.
Причините да обичаме кафявия цвят са многобройни &n...

Сезонни намаления Зима 2015

20.01.2015г.

Коледно-Новогодишните празници отминаха, но възможностите да си направим страхотен подарък на страхотна цена далеч не са изчерпани!
Традиционно силният и изпълнен с приятни изненади сезон на Коледните намаления, когато верните ни почитатели имаха възможността да се сдобият със своите любими б...

Старт на Коледните намаления: Седмица на ботите и ботушите с вградена платформа

03.12.2014г.

Вече е месец декември и е време Коледните намаления да започнат!
И тази година от екипа на GIDO стартираме празничния сезон по оригинален начин. Като единствения български производител на боти и ботуши с вградена платформа решихме да посветим първата седмица на месеца именно на тези толкови х...

Нов сезон Есен-Зима и пак подаръци ще има!

16.10.2014г.

Новият есенно-зимен сезон е вече факт!
По традиция, както всяка година по това време, от екипа на онлайн магазин GIDO организирахме нашата промоционална Facebook-игра. Тя продължава до 21.10., като шестима късметлии ще спечелят избран от тях топ модел обувки, боти или ботуши GIDO. Печелившите...

Летните ботуши: 5 причини да ги имате

25.06.2014г.

Разпродажбата на летни ботуши и боти GIDO, която стартира в нашия онлайн магазин, ни вдъхнови да потърсим няколко неоспорими доказателства в подкрепа на факта, че „лято” и „ботуши” вече далеч не са несъвместими понятия.
Ако все още не сте се сдобили с чифт от така акту...

Купете сега 2 чифта с 10% отстъпка!

04.06.2014г.

Пролетно-лятната колекция на GIDO толкова Ви харесва, че не можете да си изберете само един чифт обувки, летни боти или летни ботуши? – Сега е моментът да си купите два!
До 22 юни поръчайте два модела по избор от категориите „Дамски обувки” и „Летни ботуши” в наш...

Най-хитовите обувки GIDO: Пролет/Лято 2014

12.05.2014г.

При подготовката на новите ни колекции се стремим да предложим обувки и за най-претенциозния вкус. И макар всяко от предложенията ни да намира своите почитатели, част от моделите традиционно се превръщат във всеобщи фаворити.
Вижте, кои са най-харесваните дамски обувки, летни боти и летни бот...