Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Goto Up page

Регистрация

ЛУДИ ПО СПОРТА: Намаление на всички дамски спортни обувки

08.07.2016г.

Съвсем доскоро спортните обувки бяха по-скоро удобен и практичен избор, правен твърде често за сметка на атрактивната визия. Този сезон те продължават да бъдат все така удобни, но преобръщат представите ни с дизайн, по-привлекателен и актуален от всякога! За всички почитателки на атлетичния тренд стартирахме намаление на цялата ни колекция от дамски спортни обувки! Сега можете да се сдобиете с чифт от спортните ни „бижута“ на до -20% по-ниска цена!

red 1  

Все още се колебаете, дали да се обзаведете с нови спортни обувки GIDO? – Предлагаме Ви няколко доста добри причини да се поддадете на изкушението:

ТЕ СА ТОТАЛНИЯТ МОДЕН ХИТ

Едва ли има някой, останал в неведение за спортната революция, настъпила в модния свят. Големите дизайнери с охота захвърлиха токчетата и се отдадоха на предизвикателството да изведат класическата спортна обувка на едно ново ниво, непознато до този момент. Така се зароди и бляскавият тренд, станал емблематичен за сезон Пролет/Лято 2016. А притежанието на поне един чифт спортни обувки, обсипани с камъчета, пайети или пък решени в металически нюанси, е просто въпрос на чест!

  

 

ВЕЧЕ НЕ СЛУЖАТ САМО ЗА СПОРТ

Да, все още можем да ги носим със спорните си дрехи, да тренираме с тях в залата или да тичаме с тях из парка… Но приложението им далеч не свършва до тук! Настроени сме експериментаторски и ги обуваме с любимите си елегантни тоалети, а резултатът никак не е лош:

 

КАРАТ НИ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ БОЖЕСТВЕНО

Когато крачим уверено в новите си обувки, усещаме лекота и прилив на енергия при всяка стъпка и същевременно съзнаваме, че изглеждаме превъзходно и изключително актуално, чувството е безценно…

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНИ СА

Да си „в крак“ с последните тенденции не винаги е скъпо струващо удоволствие. Особено щом са в сила по-ниските летни цени в obuvkigido.com! Подарете си доказаното GIDO качество сега с до 20% отстъпка!

Да, несъмнено трябва да имате поне един чифт от тях! Изберете своя, като разгледате всичките ни промоционални спортни предложения ТУК!