Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

3 очарователни комбинации, които трябва да опитате това лято: Промоция на летни боти GIDO

19.06.2017г.

Не случайно вниманието ни през този сезон се спира на летните боти. Модните блогърки си падат по тях, а стилните жени ги обожават! Те определено са проява на добър моден вкус. Може би някои ще се зачудят, защо летните боти са толкова актуални. А след това идва и другият въпрос: Трябва ли да присъстват в гардероба на всяка жена? Поехме вълнуващата мисия да изследваме и разкрием чара на тези модни изкушения.

 

1. Комбинацията между късите летни панталони и леки тънки боти е просто магическа.

Тяхната тънка „дишаща“ материя ги прави идеални за всички, които не искат да се отказват от удобството на ботите през топлия сезон. Те създават младежко и свежо излъчване. Това сладко съчетание непременно привлича любопитство и симпатия.

Опитайте и вие тази модерна визия и вземете летни боти с отстъпка 15% от GIDO тук>>

 

2. Със спортно-елегантните летни боти се чувстаме готови за всяко вълнуващо пътуване

Лятото е пълно с много възможности за пътешествия и разходки. За най-активните дни избираме леки и тънки боти с перфорация. Тези съкровища осигуряват максимално удобство на краката, заради висококачествената си материя. Обичаме ги, защото изглеждат наистина добре и дават свобода на движение. Отлично прилягат на спортно-елегантните ни дрехи.

Открийте всички цветове тук>>

 

3. Летните боти на ток са чудесен избор за прохладните летни вечери.

Всички знаем, че вечерта през лятото е дълга и често става неочаквано хладно. Затова оставяме отворените обувки настрана и посягаме към красивите летни боти. Изработени са от естествени материали и поради тази причина носенето им винаги е удоволствие.

 

Сега е моментът да ги грабнете с намаление от 15% тук>>



4. Бонус съвет – Неустоимите класически и шикозни боти прилягат винаги добре във всички комбинации

Ако има нещо, което трябва да присъства в гардероба на всяка дама, това са тези класически летни боти. Те са като малката черна рокля – винаги изглеждат отлично. Те са много удобни, защото са направени от „дишаща“ естествена материя с перфорация.

Грабнете ги с 15% отстъпка сега.

 

Сега можете да се възползвате от намаленията в GIDO на цялата серия летни боти и ботуши. Кликнете тук, за да вземете вашия любим модел с 15% отстъпка и безплатна доставка.