Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Лятно намаление: 5 неща, които непременно да съблюдаваме

26.07.2017г.

Искате ли да узнаете тайната на това, как да се възползвате от летните намаления, без да харчите прекалено много излишни пари? Изненадващо е, колко лесно и забавно може да бъде пазаруването, само следвайки тези 5 прости правила:

 

1. Не купувайте всичко което видите.

Да, обожаваме намаленията. Някои от нас ги чакат с нетърпение, за да си вземат куп дрехи и обувки на изгодна цена. Понякога действаме толкова емоционално и спонтанно, че искаме да вземем всичко наведнъж. Помислете и изберете това, което наистина ви трябва и бихте носили за по-дълго време. Често пазаруването онлайн дава възможност да прецените по-добре качествата на продуктите и да ги купите, когато искате. Обмислете алтернативите и вземете решение на спокойствие.

 

2. Избирайте продукти с високо качество.

Понякога сме толкова запленени от дизайна на дрехите и обувките, че забравяме да обърнем внимание на качеството. Важно е да четем етикетите, така че да избираме неща, изработени предимно от естествени материали. Така можем да сме сигурни, че ще носим покупките ни повече от един сезон. Следете, дали обувките са направени от естествена кожа. Летните намаления са отлична възможност да се снабдим с наистина добри продукти на достъпна цена.

 

Висококачествени обувки можете да намерите тук >>

 

3. Помислете предварително, дали ще имате място за всичко.

Особено ако сте решили да пазарувате за следващата почивка, е хубаво да си зададете въпроса: „А ще мога ли да събера всичко в багажа?“ Затова купувайте само това, което наистина си заслужава и бихте носили.

4. Вземете неща, които можете да съчетавате.

Шарено потниче или цикламена пола – изглеждат страхотно и са намалени! Но дали ще можем да ги съчетаем добре? Хубаво е да знаете, каква гама цветове носите по принцип и да определите два-три основни цвята, за които сте сигурни, че ви стоят добре. Градете гардероба си на тази основа, за да поддържате собствения си стил.

5. Започнете от обувките.

Когато пазарувате помислете първо за обувките. Вземете си поне едни елегантни сандали за по-топлите и слънчеви дни и чифт наистина удобни леки летни обувки за градски разходки. Така лятната ваканция ще бъде на сто процента добре планувана. Веднъж запасили се с качествени обувки е много по-лесно да изберем и съобразим подходящи дрехи.

Намерете сандали от естествена кожа с до 30% лятно намаление тук>>

Разгледайте моделите с до 30% отстъпка на цялата колекция обувки от естествена кожа тук>>