Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Екзклузивни модели Spring 22Пролетна колекция 2022Пролетна колекция - Мъжки 2022
Goto Up page

Регистрация

Токчетатa безспорно са слабост на голяма част от представителките на нежния пол. Дори да не си падате по високите обувки, със сигурност ви се е налагало да посетите събитие, което крещи да облечете елегантна рокля и красиви токчета.

Да, тези обувки са стилни, издължават краката ни и ни карат да се чувстваме по-уверени, но също така те биха могли да бъдат и страшно неудобни.

А ето и на какво трябва да обърнете внимание при избора на обувки с висок ток:

1. Височината на тока

Високите обувки с тънки токчета са секси и предпочитани сред дамите. Въпреки това последните няколко години наблюдаваме завръщането на дебелия ток.

Нещо, което трябва да имате предвид при избора, е разстоянието между тока и подметката - то трябва да бъде около 3 см.
При избора на височина на тока е хубаво да съобразите и повода. Например за ежедневието са подходящи токчетета от 3 до 5 см. За офиса заложете на модели до 7 см, а за много официални събития, можете да изберете и такива, които са 10-12 см.

 

 

2. Стелка и подметка

Инвестирайте в обувки от естествена кожа. Не само, че животът им е по-дълъг, но и материалите, от които са изработени са качетвени. Уверете се, че стелката е мека и подметката по-плътна, а не твърда и тънка.

 

 

3. Инвестирайте в боти на ток

Независимо от сезона, елегантните боти са добър избор, който би допълнил дадена визия или тоалет. Заложете на класически модел, който лесно се съчетава, но и добавя този финален завършек на външения ви вид.