Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Токчетатa безспорно са слабост на голяма част от представителките на нежния пол. Дори да не си падате по високите обувки, със сигурност ви се е налагало да посетите събитие, което крещи да облечете елегантна рокля и красиви токчета.

Да, тези обувки са стилни, издължават краката ни и ни карат да се чувстваме по-уверени, но също така те биха могли да бъдат и страшно неудобни.

А ето и на какво трябва да обърнете внимание при избора на обувки с висок ток:

1. Височината на тока

Високите обувки с тънки токчета са секси и предпочитани сред дамите. Въпреки това последните няколко години наблюдаваме завръщането на дебелия ток.

Нещо, което трябва да имате предвид при избора, е разстоянието между тока и подметката - то трябва да бъде около 3 см.




При избора на височина на тока е хубаво да съобразите и повода. Например за ежедневието са подходящи токчетета от 3 до 5 см. За офиса заложете на модели до 7 см, а за много официални събития, можете да изберете и такива, които са 10-12 см.

 

 

2. Стелка и подметка

Инвестирайте в обувки от естествена кожа. Не само, че животът им е по-дълъг, но и материалите, от които са изработени са качетвени. Уверете се, че стелката е мека и подметката по-плътна, а не твърда и тънка.

 

 

3. Инвестирайте в боти на ток

Независимо от сезона, елегантните боти са добър избор, който би допълнил дадена визия или тоалет. Заложете на класически модел, който лесно се съчетава, но и добавя този финален завършек на външения ви вид.