Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Днес ще ви запознаем с прекрасната Николета –
млада мама, която използва модата като начин да изрази себе си с дрехи.


1. Представи се с няколко думи на нашата аудитория

Здравейте, казвам се Николета или позната в YouTube като N J.
Преди около една година живота ми се преобърна и получих най-ценния подарък от него, дъщеря ни - Йоана! Както разбрахте, вече съм мама на 25 години!
Вече 6-та година развивам бранда си, който се изразява в ръчно изработени аксесоари, за които вече нямам много време, но се надявам скоро да се завърна!
Аз съм една много социална личност, за която всеки ден е ново приключение, а с Youtube изразходвам енергията, която имам в изобилие!

2. Какви качества трябва да притежава един моден блогър/влогър/инфлуенсър и смяташ ли, че съществува тайна зад това да бъдеш успешен в тази сфера?

Много пъти съм го казвала, ще го кажа и сега, един оратор трябва да е харизматичен! Това качество не се учи или го имаш, или го нямаш!
Както всяко начинание, да си влогър/блогър и пример за последователите ти, изисква постоянство, собствен почерк/стил и много ама много желание и любов към всичко, което правиш, защото ако липсва - то си личи! Тайната е да си естествен, бъди себе си!

3. От къде черпиш модно вдъхновение?

Черпя вдъхновение от всичко. От средата, която ме заобикаля, от ситуациите, в които животът ме поставя, в коя дреха ще се чувствам удобно и модерно в този момент. За мен модата, освен актуална е и удобна. От модните подиуми и водещите брандове в световен мащаб черпя най-голямото си вдъхновение. Винаги съм си мечтала да съм една Донатела или Уестууд!

4. Следиш ли модните тенденции или предпочиташ да залагаш на индивидуалност?

Разбира се, че ги следя! А кой не ги следи? Дори и да не го правя, модният свят е навсякъде, та дори и опаковката на кашкавала е по-модерна от тази преди 10 години, това също е тенденция. В първото квартално магазинче за дрехи ще откриете тазгодишния лилав цвят! Дори и да нямаме желание да ги следваме, всичко около нас е мода и тенденции! Разбира се, всеки трябва да се съобрази и със себе си, ако днес лилавата дълга рокля до прасеца е на мода, но на мен не ми отива, ще и кажа НЕ!

5. Като какъв определяш стила си на обличане?

Мога да го определя само с една дума “настроение”!
Ако днес се чувствам “секси мама” ще изглеждам така, ако утре настроението ми е делово - ще изглеждам така! Моят стил е настроение.

6. Кой от модните трендове при обувките за 2020 е любимият ти?

Оо, тази година има страхотни летни обувки. Влюбена съм в обувките на ток тип “сабо”, както и в ниските чехли с дебелата част отгоре, не знам дали ме разбирате, но те отново са навсякъде!
7. А имаш ли любим чифт обувки и какъв модел са те (например stiletto, sneakers, loafers)

Както ви казах, всеки ден се чувствам различно и стилът ми варира, но ако трябва да избера само един чифт обувки, това ще са sneakers! Sneakers-ите може да се съчетават с всичко - рокля, дънки, пола, къси гаши та дори и костюм. Виждала съм и бални рокли с sneakers!

8. Как би завършила изречението „Модата за мен е...“

...силата да говориш без думи! Начин да олицетвориш себе си с дрехи!Последвайте Николета в Инстаграм за още модно вдъхновение.