Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Днес ще ви запознаем със Стамена - една вдъхновяваща дама и пример за безупречен стил, която изглежда наравно зашеметяващо в лятна рокля и капела, но и в mom-jeans и crop top.


1. Представи се с няколко думи на нашата аудитория

Казвам се Стамена и се занимавам със създаване на дигитално съдържание. Влюбена съм във фотографията, обожавам да рисувам реалистични портрети и да пиша под всякакви форми - от поезия до това просто да разказвам историите си. Освен това съм доста увлечена по модата и красотата. Общо взето - ценител съм и се стремя към всичко смислено и красиво.

2. Какви качества трябва да притежава един моден блогър/влогър/инфлуенсър и смяташ ли, че съществува тайна зад това да бъдеш успешен в тази сфера?

Креативност, постоянство, умение да се изразяваш естествено, автентичност и желание постоянно да учиш нови неща и да си в час с новостите и промените от маркетингова гледна точка. Тайната е различна за всеки спрямо самата му личност, но може би най-важното е способността да изграждаш връзка с хората. Не е задължително да бъдеш над тях и да ги вдъхновяваш и поучаваш от своята кула от слонова кост. Можеш да вдъхновяваш и бъдейки "relatable". В крайна сметка успехът се разбира по различен начин от всеки, а за мен той се състои в това да намериш себеподобни.

3. От къде черпиш модно вдъхновение?

Модно вдъхновение черпя най-често от блогърите и влогърите, които следвам. Също от това, което ми диктува вътрешният ми свят. Понякога си се представям с дълга бяла рокля и капела, разхождаща се сред житни поля. Друг път с crop top в пастелен цвят и mom jeans с висока талия, разхождаща се из софийските улици. Но честно казано не съм сигурна дали тези представи произхождат единствено от мен или вече съм го видяла някъде из социалните мрежи и просто съм го възприела като свое. Предполагам, че двете неща са доста тясно свързани.

4. Следиш ли модните тенденции или предпочиташ да залагаш на индивидуалност?

Следвам модните тенденции дотолкова, доколкото отговарят на индивидуалността ми. Примерно така и не разбрах тенденцията с чоукърите преди няколко години.

Но ако някоя нова тенденция изключително много ми допада не я заклеймявам само заради това че в този момент всички я следват. Когато преди години навлезе модата на панталоните с висока талия, веднага я прегърнах с отворени обятията и до ден днешен не мога да се откажа от нея.

5. Като какъв определяш стила си на обличане?

Във видеата тип "haul" влогърите казват думата "cute" по поне 20 пъти. И мисля, че тази дума най-добре определя стила ми. Харесвам изчистените и семпли концепции. Когато се стремя към удобство, стилът ми е по-скоро момичешки. А когато съм в настроение, ми харесва да се обличам и по-женствено.

6. Кой от модните трендове при обувките за 2020 е любимият ти?

Трудно ми е да назова един конкретен, но много ми харесва тенденцията дизайните на обувките да стават все по-смели (примерно големите маратонки с няколко цвята вплетени в тях). Допада ми и идеята обувките да са "statement piece" в един тоалет и наистина да се открояват.
7. А имаш ли любим чифт обувки и какъв модел са те (например stiletto, sneakers, loafers)

Любимите ми обувки са различни спрямо сезона, но тъй като наскоро излязохме от зимата ще спомена белите си кубинки, които ми бяха go-to както за из града, така и за планината.

8. Как би завършила изречението „Модата за мен е...“

Начин да се почувствам завършена. Естествено е и начин да изразявам себе си, както сме чували много хора да казват. Но когато облека правилния тоалет, се чувствам точно завършена и цялостна. С други думи - уверена.Последвайте Стамена в Инстаграм и очаквайте още от серията Българските модни блогъри.