Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Днес ни гостува чаровната Вики. Едно винаги усмихнато момиче, което днес ще сподели своите модни съвети.


1. Представи се с няколко думи на нашата аудитория

Аз съм Вики, на 23. Миналата година завърших две специалности Реклама и Графичен дизайн. А вече повече от година с няколко приятелки имаме агенция за маркетинг в социалните мрежи, като аз съм графичния дизайнер, както и маркетинг специалист в социалните мрежи. За себе си бих казала, че съм винаги усмихната, амбициозна и отдадена на всичко, което правя.

2. Какви качества трябва да притежава един моден блогър/влогър/инфлуенсър и смяташ ли, че съществува тайна зад това да бъдеш успешен в тази сфера?

На първо място трябва да си верен на вкуса и стила си, да бъдеш себе си. А като за всяка друга ниша са нужни много труд, отдаденост, креативност и време.

3. От къде черпиш модно вдъхновение?

Отвсякъде - както блогъри, така и случайни хора, с които се разминавам.

4. Следиш ли модните тенденции или предпочиташ да залагаш на индивидуалност?

И от двете по малко. Не съм от хората, които смятат, че щом нещо е модерно, задължително трябва да го носиш. Ако някоя тенденция ми харесва, я следя, ако не - не.

5. Като какъв определяш стила си на обличане?

Определено не залагам само на един стил. В зависимост от настроението и случая се обличам спортно, casual, елегантно, бизнес, женствено и т.н.

6. Кой от модните трендове при обувките за 2020 е любимият ти?

Тънките каишки, защото харесвам нежния и изчистен дизайн. Също и платформите, щом може да съм малко по-висока, хаха.
7. А имаш ли любим чифт обувки и какъв модел са те (например stiletto, sneakers, loafers)

Преди 1 година отговорът ми би бил някой чифт от високите ми обувки, но напоследък се чувствам по-комфортно в sneakers и любимите ми са бели със змийски детайл.

8. Как би завършила изречението „Модата за мен е...“

Страст и нещо, без което не мога! При мен определено изречението “Имам достатъчно дрехи и обувки” не съществува и следвам принципа на Мечо Пух “Колкото повече, толкова повече!”.Последвайте Виктория в Инстаграм и очаквайте още от серията Българските модни блогъри.