Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Зимни намаления 2022 - нови мъжки моделиЗимни намаления 2022 Екзклузивни модели WS22
Goto Up page

Регистрация

Днес ни гостува чаровната Вики. Едно винаги усмихнато момиче, което днес ще сподели своите модни съвети.


1. Представи се с няколко думи на нашата аудитория

Аз съм Вики, на 23. Миналата година завърших две специалности Реклама и Графичен дизайн. А вече повече от година с няколко приятелки имаме агенция за маркетинг в социалните мрежи, като аз съм графичния дизайнер, както и маркетинг специалист в социалните мрежи. За себе си бих казала, че съм винаги усмихната, амбициозна и отдадена на всичко, което правя.

2. Какви качества трябва да притежава един моден блогър/влогър/инфлуенсър и смяташ ли, че съществува тайна зад това да бъдеш успешен в тази сфера?

На първо място трябва да си верен на вкуса и стила си, да бъдеш себе си. А като за всяка друга ниша са нужни много труд, отдаденост, креативност и време.

3. От къде черпиш модно вдъхновение?

Отвсякъде - както блогъри, така и случайни хора, с които се разминавам.

4. Следиш ли модните тенденции или предпочиташ да залагаш на индивидуалност?

И от двете по малко. Не съм от хората, които смятат, че щом нещо е модерно, задължително трябва да го носиш. Ако някоя тенденция ми харесва, я следя, ако не - не.

5. Като какъв определяш стила си на обличане?

Определено не залагам само на един стил. В зависимост от настроението и случая се обличам спортно, casual, елегантно, бизнес, женствено и т.н.

6. Кой от модните трендове при обувките за 2020 е любимият ти?

Тънките каишки, защото харесвам нежния и изчистен дизайн. Също и платформите, щом може да съм малко по-висока, хаха.
7. А имаш ли любим чифт обувки и какъв модел са те (например stiletto, sneakers, loafers)

Преди 1 година отговорът ми би бил някой чифт от високите ми обувки, но напоследък се чувствам по-комфортно в sneakers и любимите ми са бели със змийски детайл.

8. Как би завършила изречението „Модата за мен е...“

Страст и нещо, без което не мога! При мен определено изречението “Имам достатъчно дрехи и обувки” не съществува и следвам принципа на Мечо Пух “Колкото повече, толкова повече!”.Последвайте Виктория в Инстаграм и очаквайте още от серията Българските модни блогъри.