Българските обувки

За поръчки: 0700 300 54
Дамски спортни обувки
Goto Up page

Регистрация

Седмица на българската мода в Гидо

03.10.2018г.

 

Успяхме да уловим зад кулисите част от екипа на ГИДО - един от най-популярните брандове за български обувки в последните 20 години. Поговорихме си за новата кампания, актуалните тенденции и подаръците към клиентите им през този сезон.

 

Какво представлява СЕДМИЦА НА БЪЛГАРСКАТА МОДА в ГИДО?

Правим една инициатива в подкрепа на български дизайнери. Като марка, която е изградила своето име от дълго време, обичаме да влизаме в диалог с нови лица, да обменяме идеи и разбира се да помагаме с опит. Съвсем скоро ще разберете повече.

 

Какво ново тази есен?

Следваме световните тенденции. Обувките от естествен черен лак са актуален тренд в цяла Европа. Предлагаме нови модели с метални аксесоари, естествен пух, уникални копчета, леопардов принт и много други. Трябва просто да ги видите.

 

Споменахте подаръци? Разкажете повече!

В следващите дни предлагаме на ценителите на българското качество, един приятелски реверанс - ваучер за 10 лв отстъпка. За да използват ваучера, трябва да приложат кода: BGMODA при покупка на страницата на ГИДО. Ваучерът е валиден до 28.10.2018 за всички модели от зимната колекция.


В БЪЛГАРИЯ ИМА УНИКАЛНИ МОДНИ ПОПАДЕНИЯ

В България можеш да си намериш дрехи и обувки с изненадващо добро качество на цени, които са далеч по-добри от тези на запад. Например аз лично си купувам дрехи и обувки, които се произвеждат у нас и съм много доволна. Избирам тези марки, които работят с естествени материали. Обувките например с подобна визия и качество в Италия са в пъти по-скъпи от българските.

Моника Радославова (клиент на ГИДО)